Informujeme klienty a rodinné příslušníky, že v červnu 2022 budete osobně pracovníky seznámeni s následnými změnami stravy.
Základní škola U Stadionu vaří pouze do 29. 6. 2022. Nově začne kuchyně vařit od 1. 9. 2022, novou cenu obědů škola sdělí dodatečně. Náhradní dodavatel stravy za školní den 30. 6. 2022 je firma Maneth. Zájemci o tento jeden oběd se budou hlásit pečovatelce.
Firma Maneth vaří pouze do 30. 6. 2022. Vařit dále již nebude z důvodu ukončení provozu firmy. Firma také oznamuje, že od 13. 6. do 30. 6. 2022 vaří jen jedno jídlo (nebude na výběr).
Nový dodavatel stravy je firma Michal Jirák od 1. 7. 2022, který má svoji provozovnu v Šumvaldě, bude vařit po celý kalendářní rok, včetně prázdnin (bude také náhradním dodavatelem v období prázdnin za školu). Cena oběda je nasmlouvaná na částku 85,-Kč/ks. Je možnost vybírat dle jídelníčku ze dvou až tří jídel. Diabetickou stravu nezajišťuje.
Pro konečného klienta se v dovážce oběda nic nezmění, systém dodání stravy zůstane zachován, tak jak je klient zvyklý.
Organizace musela pružně reagovat na ukončení provozu paní Manethové tak, aby byla zajištěna plynulá dodávka obědů. Byl proveden průzkum na dostatečnou kapacitu k počtu obědů, k ceně, k dodávce a další technické potřeby jek ze strany dodavatele, tak objednavatele.
Věříme, že budete s novým dodavatelem stravy spokojeni a bude Vám chutnat.
Příklad jídelníčku nového dodavatele stravy od 1. 7. 2022
PONDĚLÍ
Polévka: Čočková
1.Hlavní chod: Vepřový plátek na žampionech, bramborová kaše
2.Hlavní chod: Krůtí směs s paprikou, dušená rýže
ÚTERÝ
Polévka: Vývar
1.Hlavní chod: Vepřová pečeně se špenátem, bramborový knedlík
2.Hlavní chod: Špagety s kuřecím masem, šunkovosmetanová omáčka
3.Hlavní chod: Halušky se zelím a uzeným
STŘEDA
Polévka: Frankfurtská
1.Hlavní chod: Žemlovka s jablky a tvarohem
2.Hlavní chod: Vepřová pečeně po uhersku, dušená rýže
3.Hlavní chod: Bulgur, kuřecí maso se zeleninou
ČTVRTEK
Polévka: Květáková
1. Hlavní chod: Rajská omáčka s hovězím, houskový knedlík
2. Hlavní chod: Fazolky na smetaně, vařené vejce, vařený brambor
3. Hlavní chod: Krkonošský guláš, chléb
PÁTEK
Polévka: Vývar
1.Hlavní chod: Smažené filé, bramborová kaše
2.Hlavní chod: Kuřecí plátek se šunkou a sýrem, vařený brambor
3.Hlavní chod: Grilovaný hermelín, zeleninový salát, bagetka
Komentáře jsou zakázány.